Meteen naar de inhoud

Er komen nogal wat administratieve zaken kijken als je een partij op de correcte manier wilt oprichten. Notariële aktes , KvK nummers en tenaamstelling voor de kiesraad om er maar een paar te benoemen. Afgelopen week was het tijd voor de ondersteuningsverklaringen , als partij moet je minimaal 20 zogenaamde ondersteuningsverklaringen van kiesgerechtigden burgers uit je Gemeente inleveren. Deze verklaringen dienen op het Gemeentehuis onder het toeziend oog van een ambtenaar te worden getekend en officieel bekrachtigd. Het was voor Stem0167 geen probleem en mochten op de steun rekenen van onze achterban.

Wij willen van dit moment gebruik maken om dank uit te spreken richting onze secretaris Klaas Rozeboom en de coördinator vanuit de gemeente de Heer H. Rutten. Om al deze administratieve zaken in de juiste banen te begeleiden. Namens Stem0167 alle mensen die hebben geholpen met de ondersteuningsverklaringen , hartelijk dank.

^ Bas van Opdorp