Meteen naar de inhoud

Installatie Toon van der Wegen

  Op 30 maart 2023 is tijdens de besluitvormende vergadering van de gemeenteraad van de gemeente Steenbergen, Toon van der Wegen geïnstalleerd als gemeenteraadslid namens Stem0167. Tevens is Luc Aben namens de fractie Stem0167 benoemd als burgerlid. Het bestuur én de leden van Stem0167 bedanken Luc… Lees verder »Installatie Toon van der Wegen

  Lening 25 miljoen

   De gemeente heeft 25 miljoen euro geleend voor aankoop gronden. De gronden zijn voor uitbreiding industrieterreinen, woningbouw en rondwegen. Het college denkt er ineens heel anders over, de 25 miljoen wordt inmiddels gebruikt voor van alles en nog wat, maar nog niet voor grondaankopen. Wat… Lees verder »Lening 25 miljoen

   Ken je raadslid

    Wat kenmerkt jou als raadslid?In Waar zet je je deze raadsperiode voor in?Naar mijn mening twee belangrijke onderwerpen.• Financiën: Al langere tijd maak ik mijzelf ernstig zorgen om de gemeentelijke financiën. Daarom heb ik in de vorige raadsperiode al enkele malen gebruik gemaakt van het… Lees verder »Ken je raadslid

    Stem0167 presenteert enquêteresultaten over verkeersoverlast en onveilige situaties

     Bron: Steenbergse bode. Door: Sanne Brusselaars di 9 mei, 16:00 Algemeen STEENBERGEN – Verkeersoverlast en onveilige verkeerssituaties zijn een veelvoorkomend probleem in veel woonwijken, waaronder de wijk Buiten de Veste en de Lindenburghlaan in Steenbergen. Uit een enquête die eind 2022 is gehouden onder de bewoners, blijkt dat… Lees verder »Stem0167 presenteert enquêteresultaten over verkeersoverlast en onveilige situaties

     Verwarring in Steenbergse gemeenteraad

      Verwarring in Steenbergse gemeenteraad om lening van 25 miljoen euro.🤔 Stem0167 had een bespreking aangevraagd over ‘meer inzicht in de financiën te krijgen. Klik op de link voor meer informatie.https://fb.watch/kf8u-yNbKH/

      Enquête Buiten de Veste.

       Enige tijd geleden hebben veel bewoners van Buiten de Veste en de Lindenburghlaan de enquête ingevuld.Daarna is het stil geworden rond dit onderwerp en lijkt het dus alsof er niets mee gedaan is. Niets is minder waar. Stem0167 is hier wel degelijk mee aan de… Lees verder »Enquête Buiten de Veste.

       Burgerraadslid

        In januari heb ik mijn functie als burgerraadslid voor Stem0167 per direct neergelegd.
        Door een sterk veranderde privesituatie die ik aan de gemeenteraad heb verduilijkt, kan ik niet de tijd en aandacht aan het raadswerk besteden die ik vind dat de bewoners van de gemeente Steenbergen verdienen.

        Rene Caumo

        Wij zoeken U

         Heeft u als burger, ondernemer of organisatie een punt binnen de gemeente Steenbergen die wat u betreft onderbelicht of onbesproken blijft? STEM0167 staat voor participatie en nodigen u graag uit om uw standpunt, visie, wensen of ideeën toe te komen lichten tijdens één van onze… Lees verder »Wij zoeken U

         Uitkomst enquête Steenbergseweg te Dinteloord

          Met veel bewondering mochten wij de uitkomst enquête wegversmallingen Steenbergseweg te Dinteloord ontvangen.

          Als reactie op de betonnen wegversmallingen op de Steenbergseweg in Dinteloord, heeft de Dinteloordse, mevr. Mariella van Loon een enquête gemaakt en uitgezet.

          Informatieavond ZLTO

           Namens Stem0167 gingen René Caumo en Toon van der Wegen donderdagavond 19:30 uur naar de informatieavond welke was georganiseerd door de Steenbergse afdeling van de ZLTO.
           Wij zijn trots op onze mooie gemeente met water en groen.
           Het is dan ook goed om te beseffen dat de vele mooie wandel- en fietsroutes door onze polders er zijn, omdat we een landbouwrijke gemeente zijn.

           Wisseling van de wacht.

            Door Ellis Rozeboom-Bekker:

            Wisseling van de wacht,
            19 Mei ben ik met veel enthousiasme gestart bij Stem0167 als Burgerraadslid. Als snel kwam ik er achter dat het in combinatie met mijn werk niet goed te combineren was vanwege de groei van ons bedrijf. Omdat ik vond dat ik Luc en Toon niet voldoende kon ondersteunen heb ik besloten te stoppen met het burgerraadslidmaatschap zodat een collega van onze fractie met voldoende tijd dit over kan nemen.
            In overleg met de fractie hebben we we besloten dat René Caumo het stokje van mij overneemt.
            De komende raadsperiode blijf ik wel actief bij Stem0167

            MVG

            Ellis

            Sedum dakbedekking

             Stem0167 wilt graag meer aandacht om, bij nieuw te bouwen gebouwen met platte daken, eens te kijken naar de mogelijkheid van Sedum dakbedekking.
             Ook wilt Stem0167 kijken naar mogelijkheden voor subsidie, verstrekt door de gemeente, voor wanneer inwoners hun bestaande platte dak willen voorzien van Sedum dakbedekking.

             Werkbezoek Stem0167 aan de Heen , duurzaam wonen.

              Afgelopen week mochten we ( Ellis, Jordi, Gillian , Klaas en Bas ) op werkbezoek bij Dhr. Huijsmans op De Heensedijk. Sinds kort staat hier een zogenaamde windwokkel in de tuin wat zover ons bekend is, de primeur heeft voor Gemeente Steenbergen. In de nabije toekomst zal er steeds meer gevraagd worden van de burger omtrent de energie transitie. Naast grote wind en zonneparken zal ook opwekking en verbruik bij de bron een belangrijke schakel worden. Om een beter idee te krijgen wat dit nu inhoudt zijn we op werkbezoek geweest bij een voorloper op dit gebied.