Meteen naar de inhoud

De vereniging Stem0167 is opgericht door drie bestuursleden.
Deze vindt u terug in de statuten, welke u bij ons kan opvragen.

Op de ledenvergadering van 16 december 2021 is een nieuw bestuur gekozen.

Dit bestuur bestaat uit de volgende personen:

team

Bas van Opdorp

Voorzitter

team

Klaas Rozeboom

Secretaris

team

Toon van der Wegen

(Tijdelijk) penningmeester

team
  • voorzitter@stem0167.nl
  • Steenbergen

Bas van Opdorp

Voorzitter

Geboren en getogen in Steenbergen uit een ondernemers familie.
Ik ben de trotse vader van 2 dochters ( 9-1 jr ) en de gelukkige echtgenoot van een geweldige vrouw.

Mijn moeder had in de jaren 70 “babyhuis Ricky” en mijn vader was mede eigenaar van de welbekende meubelzaak “De Blauwe Zaal”.
Na mijn opleiding kreeg ik de kans om in het buitenland te gaan wonen en werken en heb vele verschillende plekken zoals o.a., Dubai, Abu-Dhabi, Indonesië & Singapore als mijn thuis mogen benoemen.
Na de geboorte van onze eerste dochter zijn we teruggekeerd naar Steenbergen om hier de familiebanden te kunnen onderhouden.

Ik werk nu reeds 5 jaar als internationaal verkoopmanager voor een Nederlandse fabrikant van innovatieve centrifuges. Waar ik nog steeds heel de wereld voor over reis maar altijd terugkeer naar mijn thuis in Steenbergen.
Ik ben een fervent carnavalsvierder en doe dit de laatste 22 jaar als grote tromslager van Uttoeternietoe, met als motto “misschien een beetje vaag maar zeker niet te traag!”

Ik draag de gemeente Steenbergen een warm hart toe en wil graag dat mijn kinderen hier dezelfde kansen en mogelijkheden krijgen zoals die ook mij gegund waren. Het is niet moeilijk om vanaf de zijlijn kritiek te leveren op dingen die mogelijk beter kunnen, maar als je het goed wilt doen, dan moet je het zelf doen. Vandaar dat ik me met Stem0167 voor de volle 100% wil inzetten voor alle kernen en de gemeente Steenbergen om deze geweldige parel van West-Brabant te behouden voor de generaties na ons.

follow me on
team
  • secretaris@stem0167.nl
  • Dinteloord

Klaas Rozeboom

Secretaris

Ik woon sinds november 2020 in Dinteloord.
Daarvoor heb ik in Ridderkerk gewoond.
Ik ben 36 jaar getrouwd en heb 2 zoons, waarvan de oudste ook actief is binnen Stem0167.

Ik ben op dit moment (2021) 5 jaar met pensioen. Daarvoor heb ik 26 jaar als buschauffeur in het streekvervoer gewerkt en daarna 10 jaar als tourchauffeur bij Snelle Vliet touringcars.
Daarnaast ben ik bestuurslid geweest van de stichting Bus Voor Een Dag, deze heeft als missie: het ondersteunen van goede doelen door het (gratis) beschikbaar stellen van een touringcar.

Ik ben lid geworden van Stem0167 omdat de doelstellingen van de partij mij erg aanspreken.

follow me on
team
  • penningmeester@stem0167.nl
  • Steenbergen

Toon van der Wegen

(Tijdelijk) penningmeester

In 1972 geboren in het mooie Steenbergen.
Op een uitstapje naar Lepelstraat na voor een drietal jaren, heb ik altijd in Steenbergen gewoond.
Samen met mijn vrouw Isabelle hebben wij twee tiener-kids, een zoon en een dochter en wonen wij in ons eigen huisje tegenover Woonzorgcentrum Onze Stede, aan de rand van centrum Steenbergen dus.

Mijn vrouw is werkzaam bij een supermarktketen in Halsteren, ikzelf ben werkzaam als monteur bij een vorkheftruckbedrijf in Moerdijk.
Met twee tieners in onderhoud weten wij dus donders goed wat het dagelijks leven inhoud anno 2021.

Ik heb altijd al wel met interesse zowel de wereld-, landelijke- als lokale politiek proberen te volgen.
Wat me hierin opviel, velen van ons hebben standpunten en roepen die het hardst, maar onderbouwing is nogal eens te zoeken.
Daar ik wereldwijd en landelijk niet zie om iets te kunnen betekenen (op mijn stem uitbrengen na dan), ben ik ervan overtuigd dat dit lokaal wel mogelijk is.

Daarom ben ik enkele jaren geleden het platform Steenbergen in Debat op Facebook begonnen, met de wens om het politieke, publieke debat in de gemeente Steenbergen op gang te helpen.
Met het mezelf echt verdiepen in onze lokale politiek, heb ik veel gelezen, gezien, gehoord, dus geleerd.
Hiermee ben ik dus gaan geloven dat er op alle gebied veel meer te behalen valt in onze mooie gemeente, met al haar prachtige kernen.
Daarom dus Stem0167.

follow me on