Meteen naar de inhoud

Stem0167 is een nieuwe partij in de gemeente Steenbergen met als speerpunten de gemeentelijke financiën op orde en meer betrokkenheid vanuit de burger. 

Om onze collectieve kennis en kunde te verbeteren organiseren we trainingen in samenwerking met Kennispunt lokale politieke partijen. Afgelopen week mochten we deelnemen met een aantal leden voor de training Permanente Campagne.

Onder begeleiding van R. Scholten, een voormalig wethouder en reeds meer dan 20 jaar betrokken in de lokale politiek, kregen we uitleg en toelichting hoe onderwerpen te benaderen en ze op de juiste manier op de politieke agenda te krijgen. 

We willen Dhr. Scholten en het kennispunt hartelijk danken voor een leerzame en informatieve avond. 

Mocht je geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de lokale politiek en het initiatief van Stem0167 evt. willen ondersteunen. Je bent van harte welkom voor een gesprek of een keer mee te kijken tijdens een van onze samenkomst avonden. 

Meer info via onze website www.Stem0167.nl of via info@stem0167.nl