Meteen naar de inhoud

Wat kenmerkt jou als raadslid?
In Waar zet je je deze raadsperiode voor in?Naar mijn mening twee belangrijke onderwerpen.• Financiën: Al langere tijd maak ik mijzelf ernstig zorgen om de gemeentelijke financiën. Daarom heb ik in de vorige raadsperiode al enkele malen gebruik gemaakt van het spreekrecht voor burgers, om mijn ongerustheid te tonen. Want al jaren draait het gemeentelijke huishoudboekje vele miljoenen negatief en inmiddels leent de gemeente miljoenen euro’s om de zaak draaiend te houden. Met als gevolg een oplopende schuldenlast die bij komende generaties wordt weggelegd. Ik en Stem0167 vinden dit onverantwoord. Die verantwoording moeten we nú dragen en niet doorschuiven naar onze (klein-)kinderen.• Participatie: Ik geloof in de democratie. Echter functioneert een democratie enkel met een goede participatie. Participatie betekent meedoen. Iedereen moet mee mogen en kunnen doen, ook in de politieke arena. Dat dit mogelijk is, heb ik samen met Stem0167 inmiddels dus laten zien. Daarbij gaat participatie natuurlijk verder als enkele keren een enquête in te mogen vullen en dan maar afwachten wat er mee gebeurt. Naar mijn mening betekent participatie dat er in de samenleving wordt gekeken naar wat mensen willen en wensen en dat daar ook echt wat mee gebeurt. Belangrijk hierin is dat dit niet enkel vóór de verkiezingen wordt beloofd, maar dat dit ook de jaren ná de verkiezingen gebeurt.taal spreken en uitleggen om zo toch te proberen onze inwoners bij de Steenbergse politiek te betrekken.

Wat is je lievelingsplek in de gemeente Steenbergen?
Ik vind dat er heel veel mooie plekken in heel de gemeente zijn.
Voor mij belangrijk is het thuisgevoel.
En dat gevoel heb ik in heel de gemeente, in alle kernen.

Wat wil je de lezer nog meegeven?
Laten we maar normaal doen, dan doen we al gek genoeg.