Meteen naar de inhoud

Onze Mensen

Luc Aben

Raadslid

Steenbergen

64 jaar en woon nu 13 jaar in onze prachtige gemeente samen met mijn vriendin Erna.

Steenbergen heeft mijn hart gestolen en daarmee trekken mij de issues, die in Steenbergen spelen, erg aan. Ik wil dan ook graag meewerken aan de aanpak van die problemen.

Ik werk meer dan 25 jaar voor de overheid op een breed gebied: Woningbouw, Ruimtelijke ordening, verkeer, natuur, etc. De laatste 14 jaar als manager en projectleider bij diverse overheidsinstellingen. Ik weet hoe de overheid werkt en wat er nodig is om resultaten te bereiken.
Ik heb ook de nodige bestuurlijke ervaring, zowel als bestuurslid al raadslid.

Ik ondersteun en zet mij in voor Stem0167 omdat deze partij zich daadwerkelijk inzet voor de belangen van de bevolking van onze gemeente. Een stem op Stem0167 is een stem op een gezonde financiële gemeente, geen gemeentelijke herindeling, en een garantie voor onder andere een proactieve ontwikkeling van woningbouw, bedrijventerreinen en een duurzame oplossing van de verkeersproblematiek waarbij U bij de beslissingen wordt betrokken.
Daar sta ik zelf voor en daarom Stem0167.


Toon van der Wegen

Steenbergen

In 1972 geboren in het mooie Steenbergen.
Op een uitstapje naar Lepelstraat na voor een drietal jaren, heb ik altijd in Steenbergen gewoond.

Samen met mijn vrouw Isabelle hebben wij twee tiener-kids, een zoon en een dochter en wonen wij in ons eigen huisje tegenover Woonzorgcentrum Onze Stede, aan de rand van centrum Steenbergen dus.

Mijn vrouw is werkzaam bij een supermarktketen in Halsteren, ikzelf ben werkzaam als monteur bij een vorkheftruckbedrijf in Moerdijk.
Met twee tieners in onderhoud weten wij dus donders goed wat het dagelijks leven inhoud anno 2021.

Ik heb altijd al wel met interesse zowel de wereld-, landelijke- als lokale politiek proberen te volgen.
Wat me hierin opviel, velen van ons hebben standpunten en roepen die het hardst, maar onderbouwing is nogal eens te zoeken.
Daar ik wereldwijd en landelijk niet zie om iets te kunnen betekenen (op mijn stem uitbrengen na dan), ben ik ervan overtuigd dat dit lokaal wel mogelijk is.

Daarom ben ik enkele jaren geleden het platform Steenbergen in Debat op Facebook begonnen, met de wens om het politieke, publieke debat in de gemeente Steenbergen op gang te helpen.
Met het mezelf echt verdiepen in onze lokale politiek, heb ik veel gelezen, gezien, gehoord, dus geleerd.

Hiermee ben ik dus gaan geloven dat er op alle gebied veel meer te behalen valt in onze mooie gemeente, met al haar prachtige kernen. Daarom dus Stem0167.

Ellis Rozeboom

Steenbergen

35 jaar en 9 jaar woonachtig in Steenbergen.

Samen met mijn man run ik een bedrijf in de recreatie branche.

Thuis is het altijd gezellig met 3 kinderen in de leeftijd van 12, 11 en 9 jaar.

De afgelopen 14 jaar ben ik mantelzorger en zorgverlener geweest.
In deze jaren heb ik gezien wat er wel, maar ook vooral niet goed gaat in de WMO, jeugdzorg en mantelzorg. 

Ik wil daarom mezelf de komende periode bij Stem0167 in gaan zetten om de zorg voor alle inwoners van Steenbergen te verbeteren.


Stanley ten Cate

Steenbergen

66 jaar.

Ik heb jaren gewerkt als project planner/engineer en bij vele grote projecten en onderhoudswerkzaamheden betrokken geweest.

Hierdoor heb ik geleerd om zowel naar het grote plaatje te kijken, als ontzettend te verdiepen in details.

Na mijn pensioen heb ik besloten dat ik niet stil wil gaan zitten, en ben daarom nu ook werkzaam als vrijwilliger bij de Politie Roosendaal.

Omdat ik zie dat er binnen de gemeente verbeteringen mogelijk zijn, wil ik, als lid van Stem0167, samen met u de gemeente mooier maken.

Sonja Dekker

Dinteloord

Ik ben 61 jaar en inmiddels 26 jaar woonachtig in het prachtige buitengebied van Dinteloord. Ik heb een zoon die zich inmiddels met zijn gezin en 2 kinderen ook in het buitengebied hebben gevestigd.

Ik ben een doorzetter, denk in oplossingen en ben creatief in denken en doen. Ik betrek mensen graag bij vraagstukken en hou van zelfredzaamheid maar ook van samenwerken.

Ik ben in een ver verleden begonnen met de MAVO, vervolgens een agrarische opleiding gevolgd en 5 jaar geleden, vanuit persoonlijke interesse, naast mijn baan ook een HBO opleiding Social work afgerond.

Nadat ik zelfstandig ondernemer ben geweest in de detailhandel branche, ben ik overgestapt naar de Nationale Politie waar ik ruim 20 jaar in de executieve dienst heb gewerkt. Eerst als wijkagent, vervolgens doorgegroeid naar bijzondere doelgroep OGGZ en woonoverlast problematiek. Nu ben ik werkzaam als casemanager PTSS op het politie zorgcentrum.

De keuze voor de politiek ligt verzonken in mijn aard.
Je beslist niet over mensen maar doet dingen met mensen. Die mensen worden nu te vaak gepasseerd en niet betrokken bij besluitvorming. Hier wil ik verandering in brengen.

Aan de voorkant de burger betrekken en mee laten denken in wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vervolgens ook iets met de inbreng doen!

We brengen mensen niet alleen samen maar doen het ook samen. Daar sta ik voor.

Mijn lijfspreuk: ‘Gaat niet bestaat niet’


Rene Caumo

Steenbergen

Sinds 2018 woon ik samen met mijn vrouw en huisdieren (8 katten en 1 hond) in het mooie Steenbergen. Voor ons een bewuste keus omdat wij de drukke randstand wilden verlaten. In Steenbergen hebben wij een gemeente gevonden waar wij ons snel thuis zijn gaan voelen.

Ik ben 46 jaar en momenteel werkzaam als bedrijfsleider, vanaf februari begin ik met een nieuwe uitdaging als projectleider. Vanwege mijn leergierigheid ben ik blijven doorleren, momenteel doe ik de opleiding Bouwkunde.

Door deze combinatie van opleidingen, interesses en werkervaring heb ik in afgelopen jaren op veel gebieden kennis en kunde opgedaan. Deze ervaring wil ik graag gebruiken ten behoeve van de inwoners van Steenbergen.

Politiek heeft mij altijd geïnteresseerd,  wereld, landelijk en lokaal heb ik de politiek altijd gevolgd. Nu is het punt bereikt dat ik zeg, ik kan wel toekijken en vanaf de zijlijn roepen, of ik ga actief proberen samen met en voor de inwoners van Steenbergen het verschil te maken. Omdat één van de speerpunten van Stem0167 samenwerken met de bewoners van de gemeente is, wil ik mij hiervoor inzetten via Stem0167. Omdat mijn interesses bij de energietransitie en bouw liggen wil ik mij vanuit Stem0167 in zetten voor een geoptimaliseerd woning aanbod voor bewoners. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de leefbaarheid van de kernen gewaarborgd blijft tijdens de energietransitie binnen de gemeente Steenbergen.

Jordi Rozeboom

Webmaster

Dinteloord

34 jaar en nu samen met mijn vrouw 2 jaar woonachtig in Dinteloord.
We zijn hier komen wonen vanwege de ruimte en de gemoedelijke sfeer.

Ik ben procesoperator en werk in de Haven.

Politiek interesseert mij en volg ik nu al een aantal jaren.
Regelmatig heb ik grote vraagtekens bij de beslissingen die er genomen worden.
Omdat ik het graag anders zie, en niks doen geen optie is, heb ik besloten om actief deel te nemen binnen de politiek.


Anita ten Cate

Steenbergen

55 jaar en getrouwd met mijn man Stanley.

Ik ben al bijna 20 jaar werkzaam in de zorg , en werkt momenteel als gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie bij Dagelijks Leven , locatie Het Warandehuis in Bergen op Zoom.

Ik wil me sterk maken voor goede zorg met een hart.

Gillian Korporaal

De Heen

9 jaar geleden ben ik verhuisd naar het mooie dorp De Heen in de gemeente Steenbergen, om een nieuwe betere toekomst op te bouwen, weg uit de randstad en naar het mooie landelijke Steenbergen.
Een plek naar mijn hart , mijn thuis, landelijk en toch alles in de buurt .

Ik ben een alleenstaande vader van 4 en mijn oudste twee kinderen wonen bij mij . Samen met mijn lieve vriendin zijn we op z’n tijd een samengesteld gezin met 6 prachtige kinderen. Een hele drukke bedoeling soms dus.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als voorman op een betonfabriek en daarvoor 18 jaar als kwaliteitscontroleur bij een houtgroothandel.
In mijn vrijetijd houd ik er van om lopend de omgeving in te trekken met mijn fotocamera.
Mensen zullen mij waarschijnlijk dan ook beter kennen van mijn foto’s en van de Facebook groepen Mooi de Heen en Mooi Steenbergen, die ik begonnen ben om precies al die mooie facetten binnen de gemeente grenzen die mij hierheen trokken , te belichten en de rijke historie aan de hand van verhalen en foto’s en beeldmateriaal met elkaar te delen en zo ook onze gemeente positief te promoten.

Bij Stem 0167 wil ik mij inzetten om onze gemeente leefbaar, gezond en mooi te houden voor de toekomst.
Zo ben ik voorstander van het zelfstandig blijven van de gemeente en dus tegen herindeling en wat mij het meest aantrok aan Stem0167 is de doelstelling om de burger meer te betrekken bij de besluitvorming die hun rechtstreeks raken en aangaan . Ik sta achter ons partij programma en geloof dat wij met Stem0167 een echte verandering teweeg kunnen brengen in de Steenbergse politiek, waarin er aandacht is voor al haar kernen.

Wil jij ook verandering? Sluit je dan ook bij ons aan, samen staan we sterk ,samen zijn wij Stem0167.